Blanxart obté la certificació IFS Food en seguretat alimentària
Blanxart aconsegueix per primera vegada el certificat IFS Food (International Food Standard)
La norma IFS Food concedeix a la companyia de la garantia internacional en matèria de legalitat, seguretat i qualitat dels processos de fabricació i manipulació que porta a terme a la planta de Sant Joan Despí (Barcelona).
L’empresa especialitzada en la producció de xocolata i derivats ha obtingut la qualificació de més nivell, amb una puntuació de 97.48%. Amb aquest reconeixement, Blanxart aconsegueix un dels principals objetius del 2021, en sinergia amb l’evolució i perspectiva de l’empresa.
Adaptar-se a la norma amb l’exigència més alta ha implicat una millora integral de les instal·lacions, processos, sistema de gestió de la qualitat, així com controls de seguretat i qualitat alimentària.
La direcció de Blanxart assegura que l’obtenció de la IFS “és un requisit indispensable per garantir que podem afrontar els objectius definits pels propers exercicis amb garanties d’èxit. Al llarg dels últims dos anys hem dedicat moltíssims esforços humans i recursos econòmics que han fet possible una millora substancial de tots els nostres processos de qualitat i seguretat alimentària. L’enorme satisfacció demostrada per totes i cadascuna de les persones que formem Blanxart és la millor garantia que continuarem en el camí de la millora contínua”.
Blanxart es proposa seguir treballant amb la màxima exigència i estàndards de qualitat renovant anualment aquesta certificació.
Per més informació, podeu traslladar la vostra consulta a: info@blanxart.com.